Tammeka kaotas Kaljule

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Tamme staadionil toimunud jalgpalli meistriliiga 19. vooru kohtumises jäi Tartu JK Tammeka 1:4 alla Nõmme JK Kaljule. Tartlaste värava lõi 81. minutil Mikk Valtna.

Kalju väravate autoriteks olid 22. minutil Sergei Terehhov, 78. minutil Hidetoshi Wakui ja 89. minutil Oliver Konsa. 3. lisaminutil suunas palli õnnetult oma värava suunas Siim Valtna.

"Esimesel poolajal me väga Nõmme väravat ei ohustanud. Teisel poolajal mängupilt paranes. Olime veel 82. minutil mängus sees. Siis tuli huvitav olukord, kus äärekohtunik tundus Nõmme Kalju treeneripingi reaktsiooni tõttu värava ära lugevat. Aga Nõmme kokkuvõttes oli meist täna natuke parem ja vääris kolme punkti," ütles Tammeka treener Kristjan Tiirik intervjuus jalgpalliliidu koduleheküljel..

Temaga nõustus Kalju ründaja Sergei Terehhov: "Lõpus Tartu suutis mängu natuke põnevamaks muuta, kui 2:1 lõid, aga värsked mehed toodi sisse ja lõpuks oli tablool õiglane tulemus."

Tammeka vasakäär Mikk Laas ei jäänud aga mänguga rahule: "70 minutit suudame väga ilusat mängu mängida, vastasel polnud väga varianti. 2:0 pealt hakkas jama pihta. Liiga lihtsalt lasime endale ära lüüa. Kui Nõmme kolmas ära loeti, langes ka meeskonna motivatsioon."

Homme kohtub Tammeka võõrsil FC Viljandiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles