Kohvik Armastus avas mikrofoni

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Valendik avas läinud reedel meeleoluõhtute sarja kohvikus Armastus.
Ansambel Valendik avas läinud reedel meeleoluõhtute sarja kohvikus Armastus. Foto: Kristjan Teedema

Möödunud reedel algas kohvikus Armastus kontserdisari «Meeleoluõhtud», mis lubab kuulajale igal nädalal pakkuda maitsva suutäie saatel head muusikat.

Kontserdisarja üks korraldaja Jaanus Karlson arvab, et see võiks olla ideaalne paik ja võimalus noorele alustavale bändile, kel pole veel kohta või julgust olnud, et esineda.

«Me tahame teha iga nädal midagi, et anda inimestele natuke rohkemat kui kooki ja kohvi,» ütles ta.

Isegi aasta ringi

«Tahame just seda harjumust tekitada, et meil siin neljapäeva, reede või laupäeva õhtul midagi toimub. Ja see juba toimib,» seletas Karlson, kuidas nad on üritust mõnda aega publiku peal katsetanud, sellest paar nädalat intensiivsemalt ja korrapärasemalt.

«Naistepäeval näiteks oli meil kolm bändi, siis oli maja täiesti puupüsti täis ja rahvas rokkis rõõmuga,» säras ürituse teine korraldaja Anu Sildnik.

Ent ürituse nimi ja kontseptsioon said avalikuks möödunud reedel, kui esimesel kontserdil esines ansambel Valendik, mida Karlson iseloomustas kui rahulikku kitarrimuusikat ühes mõnusa naisvokaaliga. Stiili poolest aga piire ette ei seata. «Meil on kaks korda esinemas käinud Dwam, kes teeb 60ndate stiilis muusikat.»

«Ma kujutan seda asja ette kõige paremini niimoodi, et see on nagu vanast prantsuse filmist, kus inimesed käivad rahulikult, võtavad mõnusas vaikses kohvikus endale mingi joogikese, lihtsalt istuvad ja naudivad. Et see oleks midagi hingele,» rääkis Karlson, avaldades ka lootust, et kontserdisari hakkab meeldivat äraolemist pakkuma mitte ainult suvel, vaid aasta ringi.

Mõned vabad päevad

Karlson innustab esineda soovivaid kollektiive ja miks mitte ka üksikesinejaid end julgesti üles andma.

«Kõige lihtsam viis selleks on tulla kohvikusse Armastus ja anda oma kontaktandmed teenindajale ning me võtame kindlasti ühendust.» Tema sõnul on praegu vaba veel juuli kolmas nädalavahetus ja mõned päevad augustis.

Kontserdid kohvikus Armastus
• 12. juulil Jaanika ja Jari.
• 13. juulil ansambel Puhkus.
• 27. juulil ansambel Refiller.
• Kõik kontserdid algavad
kell 22.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles