Vargad jätkavad Tartus avatud akende kasutamist

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhutusasendisse jäetud plastaken. Illustreeriv foto.
Õhutusasendisse jäetud plastaken. Illustreeriv foto. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Vaatamata politsei hoiatusele nädala alguses, et kodust lahkudes tuleks aknad korralikult sulgeda, jätavad tartlased aknad endiselt tuulutusasendisse. Pikanäpumehed ei jätnud juhust kasutamata ning viimastel päevadel on registreeritud vähemalt kaks akna kaudu toime pandud vargust.

Lõuna prefektuuri kinnitusel tungiti 10. juulil pärastlõunasel ajal Tartus Anne tänaval tuulutusasendisse jäetus akna kaudu sisse korterisse ja varastati sülearvutid Siemens, Mac Book Pro 13 ja Samsung Q310. Lisaks lõhnaõli Moschino Forever, peegelkaamera Nikon, televiisor Sony ja 30 suveniirpudelit alkoholiga. Täpsem kahju on alles kokkuarvutamisel.

Päev varem, 9. juulil ennelõunasel ajal  tungiti Tartus Narva maanteel tuulutusasendisse jäetud akhna kaudu sisse korterisse ja varastati sülearvuti Apple I Book, arvutilaadija ja ehteid. Kahju on 690 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles