Tammeka naised võitsid FC Levadiat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Tammeka naiskond arutab taktikat.
JK Tammeka naiskond arutab taktikat. Foto: Kertu Abras

Laupäeval Tamme staadionil naiste meistriliiga üheksandas voorus FC Levadiat võõrustanud JK Tammeka esindusnaiskond võitis kohtumise 2:1 ning tõusis sellega liigatabelis Tallinna FC Flora ja Levadiaga samale punktisummale.

Tammeka väravate autorid olid 13. minutil Kristina Bannikova ja 20. minutil Kärt Kaseorg. Naiskonna treener Aleksandra Sevoldajeva ütles, et edu võti oli keskendumises, sest terve nädala vältel käidi trennis sellise suhtumisega ja selliste mõtetega, et laupäev tullakse ja antakse endast kõik, ning sellest peab piisama, et see võit ära võtta.

"Tegime õigel ajal pressi, mis alguses meid natuke ka ära karistas (Levadia mängija Vlada Kubassova toimetas palli Tammeka väravavahi Maria Gaiduki selja taha juba mängu teisel minutil - toim.), kuid jätkasime pressi ja see tõi edu," selgitas Sevoldajeva. Ta lisas, et võimalusi oli veel ja kõige positiivsemaks nimetas seda, et mäng ei olnud nö kiirrünnakute peale.

"Üritasime palju palli hoida ja mängijad kasutasid palju eelnevates trennides õpitut," rääkis Sevoldajeva, "teise poolaja teine pool kulges küll meie poole peal ning Levadia võttis liidrirolli, kuid Liis Otti poolt juhitud kaitse pidas väga hästi vastu. Eriti Karina Kesvatera ja Eneli Valsi, kuid kindlasti ka teiste kaitsetöö sai määravaks, mis mängu viimasel poolel meile need kolm punkti ikkagi tõid."

Ka tõi treener esile Maria Gaiduki vigastuse tõttu vahetusest mängu sekkunud väravavahi Imbi Hoopi, kes väga edukalt kaitseliini juhendas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles