Tartu indiaca mängijad tõid Saksamaalt ja Belgiast medaleid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Elioni Spordiklubi võistkond koos võitjaks tulnud Saksamaa võistkonnaga Belgia turniiril.
Pildil on Elioni Spordiklubi võistkond koos võitjaks tulnud Saksamaa võistkonnaga Belgia turniiril. Foto: Allikas: Andrus Novoseltsev

Elion SK Tartu indiaca-võistkonnad väisasid rahvusvahelisi turniire Saksamaal ja Belgias. Koju toodi kaks teist ja kolm kolmandat kohta.

Belgia turniir leidis sel aastal aset järjekorras kolmandat korda, eestlased võistlesid seal teist korda. Elion SK Tartu esindaja Andrus Novoseltsev rääkis, et turniiri eesmärgiks on indiaca harrastajateringi suurendamine Belgias. Tartlased osalesid seal kahe segavõistkonnaga ning pälvisid teise ja kolmanda koha, kusjuures poolfinaalis kohtuti just omavahel. Võistlejad olid jagatud kahte nö liigasse - 12 kogenumat tiimi mängisid isekeskis ja 10 algajamat võistkonda omavahel. Novoseltsev lisas, et eestlased on Belgias ikka kogenumate sekka sattunud.

Saksamaa turniir Kamen Open toimus sel aastal juba 21. korda, kuid eestlased mängisid seal esimest korda. Pikkade traditsioonidega turniiril oli ca 60 osalevat võistkonda. Elion SK Tartu meeskond saavutas teise, naiskond ja segavõistkond kolmandada kohad.

Sel suvel ootab Eesti indiaca-mängijaid veel rannaetapp augustis. Järgmise aasta augustis aga selgitatakse Saksamaal eestlaste osavõtul välja maailmameister. "Kolm kulda on miinimum," kommenteeris Novoseltsev eesmärke tiitlivõistluseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles