Tartu noortennisist võitis Tennise Europe osavõistluse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Erik Lindmaa
Artur Erik Lindmaa Foto: Alar Rikberg

Tartu Tennisekooli õpilane Artur Erik Lindmaa võitis esmakordselt Tennise Europe osavõistluse, kui 3.-8. juulil Tallinnas toimunud U14 vanuseklassi Babolat Cupi paarismängus jõuti sihile koos Alo Ojassalu Tennisekooli (Tallinn) võistleja Martin Valdo Randperega.

Lindmaa-Randpere alistasid finaalis tulemusega 6:1, 2:6, 10:4 esimese asetusega Venemaa esinduse Alexey Aleshchev - Dmitrii Morozov. Poolfinaalis olid Eesti poisid 6:1, 7:6 paremad Leedu ja Valgevene paarist Aleks Gamzin - Matsvei Martynkou ning enne seda mängiti kindlalt 6:3, 6:0 üle eestlased Henri Nael - Robin Erik Parts.

Üksikmängus jõudis Lindmaa veerandfinaali, kus kaotas napilt soomlasele Patrick Christopher Stenforsile. Avaseti võitis Lindmaa 6:4 ning omas teises setis ka kolme matšpalli, kuid pidi põhjanaabrile 5:7 alla vanduma, kolmanda seti kaotas Lindmaa juba kindlalt 0:6.

Viimase kahe kuu hea mänguga on Lindmaa kerkinud Euroopa noorte edetabelis omavanuste seas juba 120-ndale kohale ning järgmisel nädala teisipäeval avaldatavas uues edetabelis tõuseb ta esisaja piirile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles