Algab loomemajanduskeskuse õueala korrastamine

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi tänaval Tartu loomemajanduskeskuse juures algab õueala korrastamine. Tulevikus saab korda ka õue ümbritsev park.
Kalevi tänaval Tartu loomemajanduskeskuse juures algab õueala korrastamine. Tulevikus saab korda ka õue ümbritsev park. Foto: Sille Annuk

Tartu loomemajanduskeskuse juht Raul Oreškin avaldas lootust, et keskuse kolmandat sünnipäeva saab 6. septembril tähistada juba korras hooviga. Lähiajal algavad keskuse hoovis koristus- ja ehitustööd.

Kalevi tänava kompleksi õueala korrastamiseks korraldatud riigihankekonkursi võitis OÜ Greeny, kes on lubanud vajalikud tööd ära teha 36 630 euroga, vahendas Tartu linnavalitsus. Tööd vältavad kuu aega.

Hanke raames tehakse korda kolme maja vaheline ala: õu kaetakse mõisakivi ja vastavalt muinsuskaitse nõuetele osaliselt munakiviga, korrastatakse ja haljastatakse Kalevi 17 ümbrus, rajatakse 20-kohaline rattaparkla ja 12-kohaline autoparkla, ehitatakse juurdepääsuteed ja trepid kompleksi aeda.

Keskkonnahariduse keskuse ja loomemajanduskeskuse vaheline park saab tõenäoliselt korda aga alles järgmisel suvel. Tööde osas on kaks asutust omavahel kokku leppinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles