Tartumaa jäi seekord Tallinnale alla

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Valtna (esireas paremal) peab oma viimase mängu Tammeka kaptenina.
Siim Valtna (esireas paremal) peab oma viimase mängu Tammeka kaptenina. Foto: Sille Annuk

Reedel toimunud Tartu maakonna ja Tallinna maavõistlusmäng lõppes pealinlaste 4:1 võiduga. Kui esimene poolaeg lõpetati seisuga 0:3, siis teisel poolajal õnnestus ka tartlastel auvärav kirja saada, kui vahetusest mängu sekkunud SK 10 mängija Aleksandr Pruttšenko 67. minutil palli postide vahele suunas. Tallinlaste väravate autorid olid 16. ja 17. minutil Karl Mööl FC Florast ning 42. ja 83. minutil Eesti koondislane Tarmo Kink.

«Tallinn tuli noorusega, panid tempo peale ja rabelesid,» rääkis Tartumaa abitreener ning ise ka ründajana platsil olnud Kristjan Tiirik. Ta selgitas, et kui Tallinna meeskond koosnes suuresti noortest mängijatest, siis Tartumaa koondtiimis olid pigem endised meistriliiga mängijad. Kui esimesel poolajal domineeris Tallinn, siis mängu teisel poolel oli ohtralt võimalusi ka tartlastel, millest küll realiseerida õnnestus üks. Tiirik sõnas, et häid võimalusi oli tal endalgi, kuid et mängupraktikat on Tammeka treenimise kõrval väheks jäänud, siis ei suutnud ta neid sel korral ära kasutada.

Maakondlike maavõistluste kohta ütles Tiirik, et tegemist on vahva ideega ja lisas, et enne järgmise aasta korduskohtumisi peaks ehk üle mõtlema selle, kas panna platsile pigem nimekaid endisi tegijaid või noori tegevsportlasi. «Publik tuleb ju eelkõige isiksusi vaatama,» arvas ta.

Maavõistluste tulemused
Tartumaa-Tallinn 1:4 (0:3)
Saaremaa-Hiiumaa 2:1 (1:0)
Pärnumaa-Viljandimaa 2:3 (1:2)
Järvamaa-Raplamaa 5:1 (2:1)
Läänemaa-Harjumaa 0:5 (0:1)
Võrumaa-Põlvamaa 3:0 (1:0)
Lääne-Virumaa-Ida-Virumaa 1:3 (0:2)
Jõgevamaa-Valgamaa 0:1 (0:0)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles