Päevatoimetaja:
Jens Raavik
(+372) 739 0371

Ene Tannberg kuulutati aasta haridusjuhiks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Marii Kangur
Copy

Juba seitsmendat aastat järjest valiti Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor (EEK) eestvedamisel Aasta Haridusjuht. Käesoleval aastal sai tunnustuse osaliseks Miina Härma Gümnaasiumi direktor Ene Tannberg.

Konkurssi korraldajad iseloomustasid Tannbergi kui traditsioonide austajat ja samas uuendusmeelset juhti, kes on Miina Härma Gümnaasiumit juhtinud juba kuus õppeaastat. Ta on oma koolile, aga ka Tartu linnale ja Eesti Vabariigile, tuntust toonud julgusega ellu viia muudatusi ja valmidusega jagada oma kogemusi reageerides kiiresti kogukonna muutuvatele vajadustele.

„Haridusjuhtide tunnustamine on väga tänuväärne, sest kooli direktorid on tegelikult oma ametis üksi ja neil on raske saada tunnustust ning ma arvan, et minu tunnustamise ning kõikide teiste nominentide tunnustamise kaudu on haridus natuke rohkem märgatud. Miina Härma Gümnaasium on kool, kus on alati väärtustatud avatust, uusi innovaatilisi ideid ja keelte õppimist,“ rääkis Tanneberg väärikat tiitlit vastu võttes.

Tiitel ja auhind anti üle 16. juunil Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor lõpuaktusel Estonia kontserdisaalis. "Selle väärika aunimetuse eesmärk on väärtustada ning avaldada avalikku tunnustust inimesele, kes on oma  tööalase ja ühiskondliku tegevusega silma paistnud haridusvaldkonna arendamisel, tõstnud haridusasutuste mainet ja toonud oma haridusasutusele tuntust,"  sõnas Mainori rektor Krista Tuulik.

Sel aastal nimetati üle Eesti kokku 14 nominenti, keda tunnustati piirkondlikult Eesti Ettevõtluskõrgkooli  Mainor õppekeskuste lõpuaktustel.

Nominendid:

Neeme Rand, Kuressaare Ametikooli direktor
Ene Tannberg, Tartu Miina Härma Gümnaasiumi direktor
Haana Zuba - Reinsalu, Luua Metsanduskooli direktor
Tatjana Lüter, Tallinna Mustamäe Humanitaargümnaasiumi direktor
Katrin Ohakas, Mammaste Lasteaed - Algkooli direktor
Aino Aasma, Põlva Roosi Põhikool Lasteaia direktor
Lea Pung, Valguta Lasteaed - Algkooli direktor
Maria Tiro,  Jüri Gümnaasiumi direktor
Arnold Pastak, Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli direktor
Silvi Suur, Tallinna Lasteaed Pääsusilm direktor
Andres Elmik, Märjamaa Gümnaasiumi direktor
Ene Nool, Rakvere Linna Algkooli direktor
Meelis Välis, Kullamaa Keskkooli direktor
Arne Piirimägi, Kiviõli Vene Gümnaasiumi direktor

Auhinna üle andmise klipi saab vaadata siit.

Tagasi üles