Zum Zumi ruumides jätkab söögikoht

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zum Zumi ruumide uueks rentnikuks sai Scarface. Firma esindaja oma plaane veel ei avalikustanud.
Zum Zumi ruumide uueks rentnikuks sai Scarface. Firma esindaja oma plaane veel ei avalikustanud. Foto: Sille Annuk

Linnavalitsus tunnistas teisel enampakkumisel Küüni 2 asuvate äriruumide uueks üüriliseks Scarface’i, kes pakkus kõrgeimat hinda.


Konkursi võitja lubas maksta ruutmeetri eest 12,51 eurot ning 400-ruutmeetrine äripind anti üürile viieks aastaks. Kas uus söögikoht tuleb vana Zum Zumi sarnane või tullakse välja täiesti uue kontseptsiooniga, ei soovinud konkursi võitnud firma üks omanikke ja juhatuse liige Jaan Tammeorg täpsemalt kõnelda.

«Plaanid on meil olemas, aga ma ei tahaks nendest veel praegu rääkida. Tahaks, et kõik asjad oleks enne paigas ja praegu ma ei kommenteeriks,» ütles Tammeorg ning lubas rohkem infot jagada juuli alguses.

Tammeorg ei julgenud ka seda prognoosida, kas uue söögikoha avamine võiks toimuda veel sel suvel või jääb hilisemaks. «See oleneb paljudest asjadest, aga soov oleks ikka juba suvel.

Praegu on ju kõige magusam aeg,» lausus Tammeorg, kes veab äri koos oma venna Mart Tammeoruga. Vendade isa Kalle Tammeorg on ka Ristiisa pubi ja Big Beni pubi üks omanikke.
Küüni 2 äriruumid olid varem üüritud ASile Pere Restoranid, kelle üürileping kestnuks tuleva aasta märtsini, kuid ettevõte taotles lepingu lõpetamist tänavu 31. märtsist.

Linn korraldas märtsi lõpus ruumide esimese enampakkumise, millest võtsid osa viis firmat. Parima pakkumise tegid tookord OÜ Wisecraft ja Hanno Saaremets, aga kuna ettevõtja soovis pinna anda allrendile, jäi linnaga leping sõlmimata. Teisel enampakkumisel osalesid osaühingud Scar­­face ja Aura Viis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles