Teaduspark avas koolituskeskuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile ennelõunal käis vastavatud Skills Centre koolituskeskuses töötukassa pingioperaatorite täienduskoolitus.
Eile ennelõunal käis vastavatud Skills Centre koolituskeskuses töötukassa pingioperaatorite täienduskoolitus. Foto: Margus Ansu

Eile  avas Tartu Teaduspark ehhatroonikaettevõtetele mõeldud koolituskeskuse Skills Centre, mis pakub nii alustajatele kui ka juba edasijõudnutele 3Dmodel­leerimisel tuginevaid tootearenduskoolitusi.


«Teaduspargis oli olemas protolab, kus valmistada toodete prototüüpe, aga puudu jäi spetsialiseeritud tööjõu koolitusest. Piltlikult öeldes olid meil enne masinad ja nüüd tuleb juurde inimeste koolitus,» rääkis koolituskeskuse Skills Centre juhataja Pearu Orusalu.

Koolituskeskuse peamiste kasutajatena näeb teaduspark mehhatroonika valdkonna väike- ja suurettevõtteid, Tartus suurematest näiteks Metec ja Hanza Tarkon.

Skills Centre teeb ka koostööd töötukassaga täienduskoolituste osas ning pakub praktikavõimalusi kutse- ja kõrgkooli õppuritele. Avapäeval käis uues keskuses töötukassa pingioperaatorite täienduskoolitus.

Koolituskeskuses on neli 3D-modelleerimise tarkvaraga uut arvutit. Koolitusi hakkavad tegema Tartu Teaduspargi töötajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles