Autojuhid on sunnitud raudteed ületama jalakäijate rada mööda

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: kaader Reporter.ee videost

Tartu linna üks raudteeülesõidukoht on nii viletsas tehnilises seisus, et autojuhid on hakanud seda vältima või siis kasutavad sõidutee asemel jalakäijatele mõeldud rada.

Betooni tänava raudteeülesõit on ääretult kehvas seisus, vahendas Reporter.ee.

Juhid peavad esmaseks süüdlaseks linnavalitsust ja Eesti Raudteed, kuid tegelikult vastutab raudteeülesõidu kordategemise eest mitu erafirmat.

«Tegelikult pole tegu linna infrastruktuuri objektiga, valdaja peaks selle korda tegema ning siin on mitu erafirmat, mis on tunnistanud selle enda omandiks,» rääkis linnavalitsuse linnamajanduse osakonna juhataja Rein Haak.

Raudtee üks omanikke on endine Tartu Maja betoonitehas praeguse nimega TMB, kelle rong ka korra nädalas seda raudteed kasutab.

Raudteeülesõit peaks ettevõtte kinnitusel korda saama juuni lõpus, siiski ei võeta ette kapitaalremonti, vaid iluravi, et autod normaalselt sõita saaksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles