Korteripõlengust päästeti kaks inimest

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Kaarel Piibeleht

Täna varajastel hommikutundidel põles Põlvamaal Mooste vallas Kauksi külas korter. Tulekahjust päästeti kaks inimest, kellest üks sai raskeid põletushaavu.

Põlengust teatati täna kell 3.32. Teate kohaselt võis põlevas korteris olla kaks inimest. Kohale saadeti päästjad Põlva, Räpina ja Värska komandodest.

Päästjate saabudes oli kivist kortermaja teise korruse korteri aknast leegid väljas. Oli oht, et tuli võib levida hoone pööningule ja katusele.

Kaitsevarustuses päästjad sisenesid põlevasse korterisse, et leida tulle jäänud inimesi. Korterist päästeti vanem naine ja keskealine mees. Päästetud naine pääses raskemate vigastusteta, kuid päästetud mees sai tules raskeid põletushaavu. Kannatanud anti üle kiirabile.

Põleng kustutati kell 4.54. Tulekahju tagajärjel hävines korteri sisustus täielikult, esimesele korrusele tekkisid veekahjustused.

Tulekahju tekkepõhjused on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles