Algab triatloni välihooaeg

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kõik pikisilmi suve oodanud spordisõbrad kogunevad nädalavahetusel Mellistesse, kus leiab aset 2012. aasta triatloni välihooaja avavõistlus. Melliste Triatlon on üks vanemaid triatlone Eestis, millega alustati juba 1995-ndal aastal, kui stardis oli kuus sportlast. Selleks, et ala vaatemängulisemaks muuta, on korraldajad veidi lühendanud ujumise distantsi ja rattasõidus on tuulessõit lubatud. Põhidistantsil on raja pikkuseks 500 meetrit ujumist, 20 kilomeetrit ratast ja 5 kilomeetrit jooksu.

Laupäeval on võimalus end proovile panna ka Võrtsjärve MTB rahvatriatlonil, mis toimub juba neljandat korda. Minitriatlon (ujumine kuni 30 m, rattasõit 7 km, jooks 1 km) algab kell 11 ja põhidistants kell 12:30 (ujumine 250 m, rattasõit 14 km, jooks 3 km). Start ja finiš on Vaiblas Veldemani puhkemaja territooriumil. Endale sobiva distantsi saavad endale leida nii kogenumad kui ka need, kellele see on elu esimene triatlon. Võistluse korraldaja Gaido Kaeramaa lisas, et ujumisdistantsid toimuvad kindlasti, sest vees on juba 20 soojapügalat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles