Kilk kutsub rapsikasvatajaid üles oma toodangut Werolisse tooma

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Werol Tehaste AS omanik Rein Kilk lubab toiduõli tootmise peagi kahekordistada.
Werol Tehaste AS omanik Rein Kilk lubab toiduõli tootmise peagi kahekordistada. Foto: Lauri Kulpsoo.

Hoolimata majandussurutisest ei kavatse Werol pead norgu lasta ning kavandab juba tänavu 60 miljoni krooni suurust investeeringut uute õlipresside ostuks, kinnitas AS Werol Tehased omanik Rein Kilk möödunud nädalavahetusel, mil talle anti üle «Jõgevamaa Hea Ettevõte 2008» tiitel.


Kilk märkis, et tootmise kaasajastamise eesmärgiks on kogu Eesti põllumajandustootjate kasvatatud rapsi turustamine ja töötlemine Weroli tehastes. Oma ootustest ja plaanidest Weroli tehastega seoses andis ta ülevaate Jõgeva maavanema Aivar Koka korraldatud Eesti Vabariigi 91. aastapäeva auks korraldatud vastuvõtul, edastas Jõgevamaa ajakirjanik Jaan Lukas.



Jõgeva vallas Painkülas tegutsev AS Werol Tehased teenis 2008. aastal poole miljardi kroonise käibe juures 20 miljonit krooni kasumit. Uus 60 miljoni krooni suurune investeering õlipressidesse võimaldab ettevõttel toiduõli toodangut kahekordistada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles