Raekoja platsil näeb rannavollet

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premium 7 Cup eelmisel aastal.
Premium 7 Cup eelmisel aastal. Foto: Martin Jürgenson

Eeloleval nädalavahetusel toimub Tartus taaskord rannavõrkpalli turniiri Premium 7 Grand Prix esimene etapp Premium 7 Cup. Turniir on eriline selle poolest, et kõik tähtsamad kohtumised toimuvad Raekojaplatsil, kuhu tuuakse võrkpalliväljaku jaoks 200 tonni liiva. Pealtvaatajate tarvis paigaldatakse tribüün. Kvalifikatsioonimängud peetakse EMÜ liivaväljakutel ja Emajõe rannas. Mängud algavad mõlema päeva hommikul kell 10.00.

Registreerunute nimekirjast leiab Oliver Venno-Olari Venno, Rivo Vesik-Kristo Kollo, Argo Arak-Kaarel Kais ja teised tugevamad kodumaised tegijad. Kokku 16 mees- ja 7 naispaari. Eelmisel aastal võitsid Tartus toimunud osavõistluse vennad Kaarel ja Kristjan Kais ja naistest Mari-Liis Graumann - Anu Ennok.

Pühapäeval kell 14.00, enne kohamänge, saab näha showmängu, kus võtavad mõõtu kaks isemoodi võistkonda. Ühel pool võrku astuvad ülesse nn. PÄKAPIKUD Rait Rikberg (174cm), Ats Horn (178cm) ja Ronald Järv (178cm), teisel pool KRAANAD Oliver Venno (210cm) ja Andri Aganits (207cm). Mõlemal meeskonnal on omad tugevad ja nõrgad kohad ja saab näha, kuidas jõudude vahekorrad paika pannakse. Mängitakse üks geim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles