Parandamatu liiklushuligaan saadeti taas arestikambrisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile mõisteti alkoholi tarvitanud juhtimisõiguseta paadunud liiklusrikkuja 15 päevaks arestikambrisse oma tegude üle järele mõtlema.

Esmaspäeval, 4. juuni öösel jäi Lõuna prefektuuri patrullpolitseinike huviorbiiti Tartus Staadioni tänaval kahtlase sõidustiiliga Ford Mondeo, teatab politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonibüroo.

Sõidukijuhile anti peatumismärguanne ning kontrollimisel ilmnes, et roolis olnud Tanelil puudus vastava kategooria juhtimisõigus.

Kahtlustäratanud sõidustiili põhjendas lisaks kogenematusele ka asjaolu, et juht oli tarvitanud alkoholi, mistõttu kõrvaldati ta juhtimiselt ja toimetati arestimajja. Tanel selgitas, et oli joonud kuus pudelit õlut, aga seda juba kuus tundi enne hetke, mil sõidukit juhtima asus.

Taneli põhjalikuma taustakontrolli käigus tuvastati, et juhiloata ja joobnuna on mees varasemaltki sõiduautojuhina liiklusesse sukeldunud. Politsei sekkumisel aset leidnud sarnaseid rikkumisi on nüüdseks Taneli nimele registreeritud juba neljal korral. Kahel esimesel korral määrati Tanelile karistuseks rahatrahvid, peagi pärast avastust, et mees neid tasunud ei ole, kohaldati edasiselt karistusliigina juba aresti.

Ka eilsel kohtuistungil, kus arutati Taneli väärteoasja  viimase rikkumise suhtes, taotles politsei paadunud rikkujale karistuseks 15-päevase aresti. Selle taotluse kohus ka omalt poolt rahuldas, misjärel tuli Tanelil taas arestikambrisse naasta.

Lõuna prefektuuri liiklusjärelevalvetalituse vanemkomissar Kaido Iste ütles, et antud juhul on tegu korduvrikkujaga ehk süüdimatu isikuga, kellele ei lähe korda ei enese ega ka teiste ohutus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles