Tartu võrkpallimeeskonna sponsoriotsingud kestavad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finaalseeria 4. mäng Tartu Pere Leiva (kollastes särkides) ja Tallinna Selveri (mustades särkides) vahel. Kohtumise võitis Tartu Pere Leib 3:1 ja tuli 3:1 seeriavõiduga Eesti meistriks.
Finaalseeria 4. mäng Tartu Pere Leiva (kollastes särkides) ja Tallinna Selveri (mustades särkides) vahel. Kohtumise võitis Tartu Pere Leib 3:1 ja tuli 3:1 seeriavõiduga Eesti meistriks. Foto: Margus Ansu / Postimees

Peale Eesti meistri tiitli teenimist arvasid Pere Leiva nime kandnud võrkpallimeeskonna mänedžer Martin Jürgenson ja SK Duo juhatuse liige Alari Jõesaar, et mai lõpuks on selgunud, kelle nime kannab meeskond uuel hooajal, praegu prognoosivad nad asjaolude selgumist peale jaanipäeva.

«Otsingud lähevad raskelt,» kommenteeris Jõesaar, «kuid kandidaate on lisaks Konsumile teisigi.» Nimesid ta avalikustama ei soostunud, sest kindlaid kokkuleppeid veel ei ole.

Konsumi poeketti haldava Eesti Tarbijateühistute Keskühistu ehk ETK Grupi nõukogu liige Tarmo Punger ütles, et kindlat pole veel midagi ja enne otsuseid tema kommentaare ei jaga.

Sponsorite otsinguga samal ajal käib aga hoogsalt ka meeskonna komplekteerimine. Kindlasti jätkavad Rait Rikberg, Kevin Soo ja Taavi Nõmmistu. Lähipäevil selgub lätlase Artis Caicsi Tartusse jäämine. Martti Juhkami on otsustanud siirduda Tallinna Selverisse, praegu räägivad klubid läbi mängija hinnas. Lisaks on lepingud sõlmitud kahe noore mängijaga. Tartusse tulevad Võrus mänginud Robert Täht ja Pärnu poiss Renee Teppan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles