Carmel Kallemaa käis Euroopa meistrivõistlustel iluvõimlemises

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmel Kallemaa
Carmel Kallemaa Foto: Janika Mölder

Nädalavahetusel kogunesid Euroopa 34 riigi parimad iluvõimlejad Nižni Novgorodi, et selgitada välja kontinendi parimad. Eestist asusid võistlustulle juunioriklassi võimlejad Karina Jerõgina ja Carmel Kallemaa, kes suutsid kahel päeval saavutada 34 võistkonna hulgas tulemusi, mida siiani Eesti võimlejad ei ole tiitlivõistlustel suutnud näidata. Võistkonnavõistluse arvestuses kuulus Eestile üheksas koht, mis on üheksa kohta kõrgem kui 2010. aasta juunioride EM-il.

Karina Jerõgina pääses finaalvõistlusele palli ja lindiharjutuses. Karina lõpetas finaalis nii palli, kui ka lindiharjutuse neljanda kohaga. Carmel Kallemaa saavutas oma esimestel tiitlivõistlustel rõngaharjutuses kuueteistkümnenda koha ja kurikaharjutuses kahekümnenda koha. Kokku võistles üksikalades kolmkümmend neli võimlejat.

Täiskasvanute Euroopa meistritiitli võitis Jevgenia Kanaeva (Venemaa), Alexandra Merkulova (Venemaa) ja Alya Garajeva (Azerbaidžaan) ees.
Parim rühmkavade võistkond oli Venemaa. Hõbeda võitis Valgevene ja pronksi Itaalia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles