Tartlannad tõid Pärnust sõudekarikad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Pärnu jõel toimunud Eesti karikavõistlused sõudmises osutusid tartlannadele edukateks. Tüdrukute A-klassi paarisaeru kahepaadi arvestuses võitsid TÜ ASK sõudjad Marliis Reinkort ja Barbara Paukson ajaga 7.59,27. Margaret Koord ja Keidi Kütt sõudsid end kolmandaks.

Naiste paarisaerulise kahepaadi arvestuses võitsid SAK Tartu sõudjad Kadi Ainsaar ja Karmen Alnek ajaga 8.01,75. Heidi Tubli ja Helina Sakarias olid teised, Barbara Paukson ja Liis Küünal kolmandad. (Kõik neli esindavad TÜ ASKi.)

Tüdrukute A-klassi ühepaadis võitis Liis Küünal TÜ ASKist ajaga 8.48,75. Teine oli Kristel Tohu SAK Tartust.

Meeste ühepaadi arvestuses oli Mihkel Pari (TÜ ASK) ajaga 7.25.04 teine. Meeste kahepaadis olid SAK Tartu sõudjad Tarvi Suvi ja Denis Duškin kolmandad. Poiste B-klassi paarisaeruliseses kahepaadis olid kolmandad Andres Nöps ja Karl-August Ruusalepp TÜ ASKist.

Tüdrukute B-klassi paarisaerulises kahepaadis olid kolmandad SAK Tartu esindajad Annika Väljataga ja Alice Klaus. Naiste ühepaadis oli Kätlin Rebane TÜ ASKist viies.

Meeste nelipaatide arvestuses olid Tanel Kliiman, Lauri Pind, Urmas Hein ja Indrek Salk SAK Tartust neljandad. Poiste A-klassi ühepaadis oli Mattias Kuusik kuues.

Eesti karikavõistluste üldvõit kuulus 167 punktiga Pärnu Sõudeklubile. 114 ja 93 punktiga järgnesid vastavalt Pärnu Sõudekeskus Kalev ning Viljandi Sõudeklubi. Võistluste ülejäänud tulemused on nähtavad siin.

Pühapäeval toimusid ka Erich-Wilhelm Seileri mälestusvõistlused, mis samuti tartlastele üsna edukad olid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles