Tartus vahetub juhtivprokurör

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Gross.
Margus Gross. Foto: Margus Ansu

Pea viis aastat Lõuna ringkonnaprokuratuuri juhtinud Margus Gross lahkub juuni lõpus ametist ning tema tööülesanded võtab üle Kaire Hänilene. 

Lõuna ringkonnaprokuratuuri juhtivprokurör Margus Gross asus ametisse 2008. aasta veebruaris ning tema tööleping lõpeb selle aasta 30. juunil. Justiitsministri otsusega siirdub Gross Viru ringkonnaprokuratuuri juhtivprokuröriks.

«Olen seisukohal, et kui tekib võimalus süsteemis liikuda, siis peab seda kasutama. Olen ka varem teistes maakondades töötanud ja ka praegune ametikoht ei tähenda seda, et viibin pidevalt Tartus. Kuna Lõuna ringkonnaprokuratuuri teeninduspiirkonnaks on kuus maakonda, planeerin töönädalat niiviisi, et oleks mahti kohtuda kolleegidega, kelle töökoht asub väljaspool Tartumaad,» põhjendas Gross oma otsus Tartu Postimehele

«Kuigi Eesti on suhteliselt väike, olen varasema töökogemusega selgelt näinud, et piirkonniti on elu erinev, ning juba see teeb mulle asja huvitavamaks. Sel põhjusel võtsingi mulle tehtud tööpakkumise vastu,» lisas Gross.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri juhtivprokuröri ametikohale on 1. juulist määratud seni vanemprokurörina töötanud Kaire Hänilene.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles