Tantsufestival Kuldne Karikas toob kokku üle 1000 tantsija

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval algusega kell 10 leiab Eesti Maaülikooli spordihoones aset tantsufestival Kuldne Karikas, kus osalevad tanstijaid neljas erinevas tantsukategoorias ja viies vanuseastmes. Välja jagatakse karikas show-, tänava-, karakter- ja jazztantsus. Kulminatsiooniks on festivali nime kandev soolokategooria Kuldse Karika Mix, mis nõuab tantsijalt erilist julgust ja mitmekülgsust.

Laupäeval kogunevad treenerid ja tantsuõpetajad neljaosalisele koolituspäevale. Lätist pärit koreograaf Denis Dumakov viib läbi emotsionaalse street-jazztantsutunni. Sellele järgneb hariv loeng teemal tantsijate tüüpvigastused ning nendest hoidumine ja ennetamine. Pärast pausi õpetab Catherine Cameron (USA) hüpete ning pöörete tehnikat ning step-by-step harjutusi, mis on vajalikud raskemate elementide sooritamiseks. Päeva lõpetab Liisa London, kes tutvustab veel Eestis vähentuntud tänavatantsustiili electro-dance.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles