Mellistes tuleb rahvatriatlon

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triatlon.
Triatlon. Foto: Margus Ansu

Juunikuu teisel laupäeval peetakse Tartumaal Mellistes traditsioonilist triatlonivõitlust, kus kõigil huvilistel on võimalik osaleda rahvatriatloni distantsil.

Võistlus saab alguse laupäeval, 9. juunil kell 15 Melliste paisjärve ääres. Osalejatel tuleb läbida 300 meetrit ujudes, mis liiga külma vee korral asendatakse jooksuga. Järgneb 8 km jalgrattasõitu maanteel 2 km joostes, kirjeldas sündmust Mehedliikuma.ee juht Siim Ausmees.

Ürituse ühe korraldaja, triatleedi ja spordiklubi Trismile eestvedaja Ain-Alar Juhansoni sõnul on Melliste rahvatriatlonidistantsi puhul tegemist igaühele jõukohase ettevõtmisega, kus oluline on distantsi läbimine, mitte selleks kulutatud aeg.

«Korraldajad soovivad triatloni ja aktiivse tervisespordi juurde tuua uusi huvilisi, mistõttu on Melliste rahvatriatloni läbimine kõigile tasuta,» lisas Juhanson.

Melliste rahvatriatlonist osavõtt eeldab eelnevat registreerimist kuni 5. juunini e-posti aadressil mehedliikuma@mehedliikuma.ee või telefonil 503 2748.

Ürituse kohta leiab lisainfot aadressil www.mehedliikuma.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles