Sunshine'i neiud said neljanda koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sunshine MM-il
Sunshine MM-il Foto: Allikas: VK Janika

Hispaanias rühmvõimlemise maailmameistrivõistlustel osalenud VK Janika naiskond Sunshine tegi tubli esituse ja saavutas neljanda koha.

VK Janika kodulehekülje teatel sai Sunshine eelvõistlusel kohtunikelt hindeks 17,65 punkti, mis andis eelvõistluse päeval neljanda koha Venemaa Madonna, Bulgaaria rahvusnaiskonna ja Venemaa Nebesa järel.

Finaali läks VK Janika Sunshine kolmanda stardinumbriga. Kuni viimase etteasteni on pinged õhus, sest VK Janika Sunshine oli peale eelvõistlusi Venemaa võistkonnast Nebesa taga vaid 0,2 punkti. Finaalkatse õnnestus hästi ja hindeks saadi 17,70 punkti.

Kahe katse kokkuvõttes 35,35 punkti. Venemaa Nebesa vastas puhtalt sooritatud katsega ja sai finaali hindeks 18,15 punkti, mis andis neile kolmanda tulemuse. Kuldmedali võitis Venemaa Madonna, hõbeda Bulgaaria rahvuskoondis ja tubli neljanda koha Eesti VK Janika Sunshine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles