Lugeja kiri: rohkem teavet!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mida kaugemale võit või vähemalt esikümnesse jõudmine Eurovisioonil meist ujub, seda vähem ja juhuslikumat infot sellest üritusest meie meediagi jagab. Ometi on kahe poolfinaali ja finaaliga võistlus paljudele sama oodatud võimalus millelegi kaasa elada, nagu on spordifännidele mõeldud etteasted.

Ma ei tea, millist teavitust ajalehed neil päevil plaanivad, kuid vähemalt nädala telekavades võinuks osalevad riigid võistlemise järjekorras ära trükkida. Arteri telekavas olid kirjas vaid esimeses poolfinaalis esinejad, neljapäevasest ehk teisest voorust peeti vajalikuks ära märkida vaid Ott Lepland ja finaalis nagunii esinevad riigid.

Nii väike ja tähtsusetu see Eurovisioon nüüd ka ei ole, et ei vääri kümmetki pisikeses kirjas rida kas või koduse kriminulli sisuseletuse asemel. Loodan, et vähemalt võistluse ülekandepäevadel antakse lugejale rohkem teavet, mis teeb selle jälgimise sisukamaks (ja põnevamaks).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles