SK 10 naised kindlustasid esiliiga esikohta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk SK 10 ja Pärnu JK II vahelisest kohtumisest.
Hetk SK 10 ja Pärnu JK II vahelisest kohtumisest. Foto: Mariliis Limbak

Naiste jalgpalli esiliiga hooaja kuuendas voorus võitis SK 10 Premiumi naiskond Kuressaare naisi seisuga 4:1 ning kindlustasid sellega esiliiga liidripositsiooni. Järgmine mäng on pühapäeval, 20. mail Kambja staadionil, kus SK 10 kohtub FC Flora duubelnaiskonnaga. Mäng on tähtis mõlemale, sest otsustab, kas SK 10 jätkab liidrina või tuleb see loovutada FC Flora duubelnaiskonnale.

Eelmisel nädalal toimus ka tüdrukute B-klassi teine voor, kus tuli SK 10 tüdrukutel vastu võtta 0:2 kaotus Pärnu JK tüdrukutelt. SK 10 tüdrukud võõrustavad järgmises mängus ja ühtlasi ka oma esimeses kodumängus Petseri SK naiskonda.

Tartu SK 10 meeskonnal tuli vastu võtta 0:1 kaotus FC Infonetilt. Kaotus oli SK 10 esindaja Mariliis Limbaku sõnul eriti kurvastav, sest võiduvärav löödi alles 82. minutil. Järgmises mängus pühapäeval kohtub Tartu SK 10 Tartu Tamme staadionil Kohtla-Järve Lootusega. Meeskond hoiab esiliiga tabelis FC Infoneti ja FC Flora II järel kolmandat kohta.

Meeste teises liigas toimus kuues mänguvoor, kus Tartu SK 10 duubelmeeskond alistas FC Nõmme Unitedi 5:0. Järgmises mäng toimub Kambja staadionil, kus Tartu SK 10 II võõrustab HÜJK Emmastet.

Sellel nädalal alustasid oma hooaega ka SK 10 2002. aastal sündinud poisid ja hooaja esimeses mängus alistati linnarivaal FC Tartu 5:4. Järgmises mängus kohtuvad poisid oma teise linnarivaali JK Tammekaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles