Alla 10-aastased tennisetüdrukud tõid neljanda koha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennis.
Tennis. Foto: Sille Annuk.

Möödunud nädalalõpul, 11.-13. mail toimusid Tallinnas Rocca Al Mare tennisekeskuses Eesti noorte klubide karikavõistlused, kus Tartu klubisid esindas kaheksa võistkonda  - neli esindust oli Tartu Tennisekoolil ning neli MK Tenniseklubil.

Edukaimad olid alla 10-aastaste tüdrukute vanuserühmas võistelnud Veera Beljajeva ja Susanna Vassil (Tartu TK), kes võitsid tasavägiste mängudega 2:1 TC 2000 esinduse, jäid aga seejärel poolfinaalis 0:3 alla US Tenniseakadeemia tüdrukutele ning lõpetasid neljanda kohaga. Samas vanuserühmas võistlenud Valeria Sernova ja Ilona Peedosk (Tartu TK) kaotasid küll avaringis Altius TK-le, kui võitsid seejärel 3:0 TC 2000 ning said viienda koha.

Poiste U10 klassis esindasid Tartu Tennisekooli Aaron Sinilill ja Marten Murrand, kes võitsid 3:0 AOTK II võistkonna, kaotasid seejärel veerandfinaalis US Tenniseakadeemiale ja jätkasid heitlust viiendale kohale. Kohamängudel alistati 3:0 TC Avantage ja seejärel 2:1 AOTK I võistkond - tasuks viies koht.

Kuni 12-aastaste tüdrukute hulgas võistelnud Viktoria Kleer Kliimand – Susanna Peterson (MK Tenniseklubi) kaotasid avaringis 0:3 Pärnu Kalevi TK-le, võitsid aga kohamängus 3:0 Elva ja lõpetasid seitsmenda kohaga.

Kuni 12-aastaste poiste hulgas läksid avaringis vastamisi kaks Tartu klubide võistkonda, kui Patrick Peterson – Ott Eric Ottender (MK Tenniseklubi) olid 3:0 üle Tartu Tennisekooli paarist Karl-Egert Kartau – Rasmus Parv. MK Tenniseklubi teine esindus koosseisus Oskar Pedjak – Gregory Torim jäi avaringis 0:3 alla US Tenniseakadeemiale. Kohamängudel üksi P10 vanuseklassi esindus võidurõõmu ei maitsnud ning tasuks vastavalt kaheksas, kümnes ja üheteistkümnes koht.

Kuni 14-aastaste tüdrukute esindus Pärli Pärn – Birgit Pilt (MK Tenniseklubi) jäi avaringis 1:2 alla Pärnu Kalevi TK-le ning pääses mängima 5-ndale kohale. Seda tehti edukalt, kui tulemusega 2:0 alistati TC 2000 ja seejärel samade numbritega TC Avantage.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles