Tartumaa sulgpallureid saatis edu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Laanes (vasakult), Sale-Liis Teesalu, Marianne Haar ja Heiko Zoober olid kõik oma vanuseklassides edukad. Vaid Tauri Kalmet (vasakult teine) seekord esikolmikusse ei sekkunud.
Mihkel Laanes (vasakult), Sale-Liis Teesalu, Marianne Haar ja Heiko Zoober olid kõik oma vanuseklassides edukad. Vaid Tauri Kalmet (vasakult teine) seekord esikolmikusse ei sekkunud. Foto: Margus Ansu

Kõikide aasta jooksul toimunud noorte GP neli edukamat üksikmängijat ja kaks parimat paari viies erinevas vanuseklassis selgitasid Tartus võistluste üldvõitjad. Tartumaale langes tõeline kullasadu.

U19 noormeeste üksikmängu finaalis võitis Triitoni esindaja Heiko Zoober trennikaaslase Sten Rääbise. Ka paarismängus oli parim sama klubi tandem Sten Rääbis-Sander Merits.

Neidude paarismängu võitjad olid Nõo neiud Kristin Kuuba-Helina Rüütel. Segapaarismängu parimad olid Mihkel Talts (TÜ ASK) ja tema tallinlannast partner Helen Kaarjärv.

U17 noormeestest võidutsesid taas Triitoni sportlased Mihkel Laanes ja neidudest Sale-Liis Teesalu. Koos Marianne Haariga võitis Teesalu esikoha ka neidude paarismängus 

U15 üksik-ja paarismängude kõik esikohad tulid Triitonisse. Neidudest oli parim Edith Rästa, poistest Mikk Õunmaa. Neidude paarismäng esikoha võtsid Eliise Kikas -Grete Pall ja poiste paarismängus Andres Roogsoo-Mikk Õunmaa. Segapaaris olid parimad Mihkel Laanes (Triiton)-Kristin Kuuba (Nõo SK).

U13 üksikmängude võitjad Karl Kert ja Liisa Tannik esindavad mõlemad Triitonit.Tüdrukute paarismängu parimad olid Karolin Kardmaa-Hannaliina Piho TÜ ASK-st.

U11 neiud tõid Tartumaale lausa kolmikvõidu. Esimene oli Victoria Sulbi (Triiton), teine Kirke Karolin Heiter (Nõo SK) ja kolmas Eva Tzizikova (Triiton).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles