Tartu jooksumaratoni võitis Viljar Vallimäe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljar Vallimäe.
Viljar Vallimäe. Foto: Margus Ansu / Postimees

30. Tartu jooksumaratoni 23-kilomeetrise põhidistantsi võitis tartlane Viljar Vallimäe ajaga 1:16:03. Talle järgnesid Ilja Nikolajev ajaga 1:18:06 ja Ivar Ivanov ajaga 1:20:35.

Naiste arvestuse võitis Evelin Talts ajaga 1:26:59, üldarvestuses andis see talle 20. koha.

Tänane parim jooksja Viljar Vallimäe jäi jooksuga igati rahule: „Esimese otsa jooksime kiiresti, aga pärast teist vahefinišit võtsime veidi rahulikumalt. Täna oli hea joosta!“ rääkis ta jooksumaratoni pressitalituse vahendusel.

Vallimäe järel finišisse jõudnud Ilja Nikolajev ei olnud enne tänast kindel, et nii hästi jookseb: „Alles täna hommikul stardis olin kindel, et suudan joosta II kohale.“

Kolmanda koha omanik Ivar Ivanov oli võistluse suhtes igati positiivselt meelestatud: „Läksin täna jooksu nautima ning Tartu Jooksumaratoni rada on profiili poolest mulle alati meeldinud.“ Ivanov lisas veel, et Viljar ja Ilja olid täna tõepoolest omaette klassist.

Evelin Talts, kes jõudis finišisse esimese naisena, ütles finisis: „Ma jäin võistlusega väga rahule! Jooks oli hea pikkusega ja rada parajalt raske. Tartu Jooksumaratoni rada on mõnusalt tehniline ja jooksmiseks väga hea.“

30. Tartu Jooksumaratonile registreerus kokku 4048 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles