Tartu võõrustab võistlustantsu tippüritust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus Koort-Elisabeth Vihmand tantsivad Juunior 1 vabaklassis.
Markus Koort-Elisabeth Vihmand tantsivad Juunior 1 vabaklassis. Foto: Erakogu

Sel laupäeval näeb A.Le Coqi spordimajas võistlustantsu tippürituse Tartu Cup 2012 raames tantsupõrandal 195 paari D-, täiskasvanute B-, noorte- ja vabaklassist, kelle seas on ka Eesti paremikku kuuluvad tantsupaarid. Kaasa teevad ka külalisvõistlejad Lätist. Tantsijaid hindab rahvusvaheline kohtunikekogu. Vabaklass alustab kell 15, teised klassid kell 10.

Võistluse üks korraldajatest ja Revalia tantsukooli Tartu osakonna eestvedaja Martin Parmas rääkis, et tegemist on suurima võistlustantsuüritusega Tartus, ja lisas, et tema ja Kaisa Oja (Oja on Martin Parmase tantsupartner ja samuti võistluse korraldaja. – toim.) lähtuvad korraldamisel oma võistluskogemustest ning sellest, et kõik võistlejate jaoks toimiks. «Muusika peab kaasa kiskuma ja lisavalgustus peab olema, mis kleidid särama paneks,» selgitas Parmas, «tantsuvõistlusel peab olema glamuuri ja pidulikkust, mitte et tantsijad astuvad tavalisse spordisaali.»

Võistlustantsu Eesti karikavõistluste etapp toimub Tartus juba viiendat korda. Väikese juubeli puhul lubas Parmas publikule ka üllatusesinejaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles