Iluvõimlejad tõid medaleid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmel Kallemaa
Carmel Kallemaa Foto: Janika Mölder

Eesti meistrivõistlustel võimlemises esinesid suurepäraselt Tartu iluvõimlejad. VK Janika eestvedaja Janika Mölder rääkis, et Tartu võimlemise tase on võrreldes eelmise hooajaga kõvasti kasvanud.

Iluvõimlemise mitmevõistluse meistrimedal läks VK Janika Tallinn esindajale Viktoria Bogdanovale (107,45 p). Tugevas konkurentsis võitis hõbemedali Viktoria kaksikõde Olga Bogdanova (102,75 p). Pronksmedali tõi Tartusse Tartu parim iluvõimleja Evelin Mutli (treener Maire Kamarik), kes kogus nelja kava kokkuvõttes 93,75 punkti.

Juunioriklassis läks mitmevõistluse võit Karina Jerõginale (Tallinn). Hõbemedali tõi kodulinna Tartusse VK Janika esindaja Carmel Kallemaa (treener Janika Mölder). Pronksmedali võitis Diana Doman (Tallinn).
 
Karina Jerõgina ja Carmel Kallemaa esindavad Eestit juuni alguses Euroopa juunoride meistrivõistlustel.

Iluvõimlemise finaalvõistlustel võitis Carmel Kallemaa juunioriklassis rõngaharjutuse ja oli kolmas lindiharjutuses. Janika Vartlaan (treener Irina Anosova) võitis hõbemedali palli ja lindiharjutuses ning pronksmedali kurikaharjutuses. Meistriklassis võitis Kristin Laupa pronksmedali palliharjutuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles