Denis Grabe võidutses Balti pooli liiga Tartu etapil

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Denis Grabe ja Agné Jaruśauskaite
Denis Grabe ja Agné Jaruśauskaite Foto: Allikas: Jekaterina Eilart

Eesti parim piljardimängija Denis Grabe võitis suure edumaaga Tartus Olympic-Online Balti Pooli Liiga hooaja avaetapi ning läheb mai lõpus Kaunasesse eelmise aasta Leedu etapivõitu kaitsma.

Käesoleva aasta Olympic-Online Balti Pooli Liiga esimeseks võistluskohaks oli Tartu Baribali Piljardiklubi, kus võisteldi 9-palli mängus nii naiste kui meeste arvestuses. Meeste arvestuses osales 58 ja naiste arvestuses 15 sportlast Eestist, Lätist, Leedust ja Bulgaariast.

Meeste arvestuses purustas eestlane Denis Grabe (Team Olympic-Online)kõik oma vastased suure edumaaga ning võitis järjekordse tiitli.„Tahtsin väga võita just seda võistlust ning seekord oli tee võidule üllatavalt kerge. Kindlasti pole nii lihtne järgmisel etapil Kaunases, kus koduseinte ja kodulaudade tuge ei ole,“ ütles Denis Grabe.

Naiste arvestuses osutus Tartu etapi võitjaks leedulanna Agné Jaruśauskaite. „Esimese etapi võit polnud sugugi kerge, kuna osalejate seas oli palju tugevaid mängijaid. Tartu turniir oli suurepärane ja saalis valitses kogu aeg imeline õhkkond! Loodan väga, et suudan korrata oma edu ka nelja nädala pärast toimuval koduturniiril,“ ütles Agné Jaruśauskaite.


Turniiri korraldajad Jüri Talu ja Tomas Brikman rõhutasid Tartu turniiri õnnestumise juures etapi suurt välismängijate arvu, oodates edu jätkumist ka järgmisel etapil, mis toimub 26.-27. mail Kaunases.

„Tartu osavõistlus oli väga heaks Olympic-Online Balti Pooli Liiga 2012. aasta hooaja alguseks. Mäng naiste arvestuses oli väga tasavägine. Samuti oli mitmeid väga häid mänge meeste arvestuses, kuid Denis Grabe närve ei suuda vist hetkel keegi kõigutada,“ ütles Tomas Brikman.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles