Majandusteaduskonnas esineb Eesti Panga president

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Panga peatselt ametisse astuv president Ardo Hansson peab 3. mail loengu Tartu Ülikooli majandusteaduskonnas, rääkides Hiina majandusest.

Loeng pealkirjaga «China 2030: Building a Modern, Harmonious and Creative High Income Society» algab kell 14.15 Oeconomicumis, ruumis A313.

Homne loeng on osa ainekursusest «Aasia riigid maailmamajanduses - 21. sajand kui Aasia sajand». Kursusel käsitletakse nii globaalseid arengusuundi maailmamajanduses (rahvastiku kasv, elanikkonna vananemine, loodusressursside nappus ja nende hindade kasv) kui ka erinevate Aasia riikide (Hiina, India, Singapur) arengut sügavamalt, vahendas ülikooli pressiesindaja.

Ainekursuse teine loeng leiab aset juba sel reedel, 4. mail kell 10.15 ja siis esineb riigikantselei info- ja kommunikatsioonitehnoloogia nõunik Siim Sikkut loenguga «India - hetkeseis ja tulevikuväljavaated».

Loengud on kõigile huvilistele tasuta. Ette registreerima ei pea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles