Spordimajas tuleb taas suur perepäev

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tunamullune perepäev Annelinna spordimajas.
Tunamullune perepäev Annelinna spordimajas. Foto: Kristjan Teedema

Sel laupäeval peetakse Tartus Annelinna spordimajas kevadist perepäeva, kus kavas jäätisepidu ja noorte diskorite mess.

Üritust korraldava sihtasutuse Tartu Sport juhatuse liige Eve Lill märkis, et perepäev annab hea ülevaate sellest, millega on Tartu noortel võimalik tegeleda. Kaasa löövad mitmed Tartu spordiklubid, huviringid, muusika- ja tantsukoolid, märkis Lill linnavalitsuse pressiteate vahendusel.

Keskpäeval algava ja kella 22ni vältava perepäeva esimeses osas  jagub rohkem tegevusi kõige pisematele ja varasemas koolieas lastele, teises osas keskmisele koolieale ja õhtupoolses osas toimuv peaks enam huvi pakkuma vanemale koolieale.

Spordimaja suures saalis on üles pandud batuudid, oma oskusi näitavad Tähe noortekeskuse näomaalijad ja õhupallifiguuride tegijad. Avatud on huvialaboksid ja Lelula mängunurk.

Lille Maja õpitoas korraldavad mängujuhid fantaasia- ja seltskonnamänge, teevad teatrit ja muud põnevat.

Oma tegevust tutvustavad ka mitmed tantsu- ja laulustuudiod. Näha-kuulda saab noori diskoreid, kohal on Noorteraadio ja Noorte TV.

Judosaalis on sisse seatud jalgpallikeskus, kus saab kätt proovida
osavus- ja täpsusmängudes. Spordiselts Kalev korraldab mänge lastele ja vanematele, toimuvad korvpalli vabaviskevõistlused ning  näha saab trikikorvpallurite etteasteid.

Noorte diskorite Maimess, kus oma oskusi esitlevad noored DJ-d üle Eesti, algab kell 18. Kohapeal registreeritakse soovijaid ka diskorite kooli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles