Galerii: kummipaadiralli pani Tartu tudengipäevadele punkti

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seitse päeva kestnud suur tudengifestival Tartus lõppes täna traditsioonilise kummipaadiralliga, millest võttis osa 41 paatkonda.

Emajõe kõrge veetase ja kiire vool võimaldasid ette nähtud raja läbida üksnes tugevamatel. Taas kujunes paljude jaoks ületamatuks takistuseks Kaarsilla all asuva esimese poini jõudmine. Mitmed paatkonnad lõid pärast pingelist üritamist käega, lasid paadil triivida tagasi Atlantise ette ning seejärel hüpati pea ees vette, et võtta selle hooaja esimene suplus. Vetelpäästjate elu see mõistagi lihtsamaks ei teinud, sest vesi kihas läbisegi nii paatidest kui ujujatest. Mõistagi kuulus kogu ürituse juurde veesõda, millest said osa nii jõe peal hulpijad kui publik.

Võitjana väljus kiiremate paatkondade heitlusest meeskond Laikasöör, kes tegid paadirallil oma debüüdi. Kostüümi eriauhinna sai paatkond Nunnad Hoos, kes arvasid, et kasinus viib sihile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles