Skip to footer
Päevatoimetaja:
Henn Uuetoa
+372 739 0300
Saada vihje

GALERII Lodjasõidul vahetus Eesti toidupiirkond, selleks on nüüd rammusate roogadega Tartumaa (2)

Lodjakoja juures, sees ja lodjas Suur Sume oli kolmapäeva õhtul palju sagimist, mille põhjustasid kokad, ettevõtjad ja ministergi, sest nad juhatasid avakonverentsiga sisse Tartumaa toidupiirkonna tiitliaasta «Maitseelamused Võrtsust Peipsini».

Toidupiirkond vahetub Eestis igal aastal. Mullu kandsid seda tiitlit Saaremaa, Muhu ja Ruhnu. Kolmapäeval võttis Tartumaa selle au endale, kui vastav märgis lodjal Suur Sume üle anti. Sõidult ei puudunud ja regionaal- ja põllumajandusminister Hendrik Johannes Terras ning Tartumaa omavalitsuste juhid.

Lodjasõidu eel pidasid toidumaastiku asjaosalised avakonverentsi, kus tutvustati Tartumaa roogade ajalugu ning toiduinnovatsiooni. 

Kommentaarid (2)
Tagasi üles