Emajõe karikavõistlused avasid sõudehooaja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste roolijata kahepaadil võidutsesid kahe päeva kokkuvõttes pärnakad Karl Sutt ja Arnold Sanglepp.
Meeste roolijata kahepaadil võidutsesid kahe päeva kokkuvõttes pärnakad Karl Sutt ja Arnold Sanglepp. Foto: Allikas: Eesti Sõudeliit

Eile lõppesid Tartus kaks päeva väldanud Emajõe karikavõistlused sõudmises, mille parimad selgusid kahe distantsi aegade liitmise teel. Kui laupäeval sõideti 4000 meetrit, siis pühapäeval oli Emajõel kavas tavapärane võistlusdistants ehk 2000 meetrit.

Eesti Sõudeliidu teatel viisid karika koju Pärnu sõudekeskuse Kalev sportlased, kellele järgnesid Viljandi sõudeklubi ja Pärnu sõudeklubi. Võistlused kujunesid Londoni olümpiamängudeks valmistuvate sportlaste eemale jäämise tõttu peamiselt noorte pärusmaaks.

Tartu edukaimad olid seekord naised: tüdrukute ühepaadis võtsid kaksikvõidu Kristel Tohu (SAK Tartu) ja Marliis Reinkort (TÜ ASK), naiste paarisaeru kahepaadi arvestuses olid SAK Tartu sportlased Karmen Alnek-Karmen Ainsaar kokkuvõttes kolmandad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles