Rühmvõimlejad esinesid Bulgaarias hästi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VK Janika juunioreliit autasustamisel.
VK Janika juunioreliit autasustamisel. Foto: Janika Mölder

Olnud nädalavahetusel Bulgaarias, Varnas toimunud juunioride maailmameistrivõistlustel esindasid Eestit VK Janika juunioreliit, VK Janika Garnett ja VK Piruett. Eelvõistluste järgi pääsesid finaali mõlemad VK Janika võistkonnad. Tugevas konkurentsis näidati finaalis head esitust ja VK Janika juunioreliit lõpetas võistluse neljandana kahe Venemaa võistkonna ja Bulgaaria järel. VK Janika Garnett lõpetas võistluse seitsmendana.

Samal ajal toimus Varnas juunioride maailmakarikavõistluse kolmas etapp. Kolme etapi kokkuvõttes võitis MK sarja Venemaa võistkond Roxett, kui koguti maksimumpunktid (36). Teisele kohale tuli Venemaa võistkond Vdokhnovenie ja kolmandale kohale VK Janika juunioreliit.

VK Janika juunioreliiti kuuluvad Kristin Laupa, Mirjam Jurs, Herke-Karin Rõõm, Saskia Vunk, Helen Linnok, Miina-Solveig Muru, Elisaveta Saveljev, Liisi Vister, Carmel Kallemaa, Ketter Ojakivi, Brita Kuus ja Tiina Braun. Võistkonda treenivad Jelena Karpova ja Janika Mölder. Kava autor on Sania Glõzina (Venemaa)

Sunshine samuti kolmas

Meistriklassis võistlev VK Janika Sunshine võitis Varna maailmakarika etapil tugevas konkurentsis kolmanda koha Venemaa Madonna ja Bulgaaria rahvuskoondise järel. Avapäeval kolmandat kohta hoidev naiskond astus finaalis võistlusvaibale kuuendana ja sooritas kindla ning puhta katse. Treener Kristiina Noor oli peale katset tüdrukute tööga väga rahulolev.

Naiskonna koosseisu kuuluvad Ilona Aigro, Maris Pagel, Laura Varblane, Evelin Mutli, Carmen Kukk, Marlen Miilaste, Heleri Laanes, Maret Viirmaa, Liisa Varblane ja Merili Savolainen. Võistkonda treenivad Kristiina Noor ja Maire Kamarik, kava autos on Antton Laine.

Mai lõpus võistleb VK Janika Sunshine Hispaanias maailmameistrivõistlustel.

Lasterühm võitis esikoha

Lisaks toimus Varnas juunioride maailmameistrivõistluste raames rahvusvaheline rühmvõimlemisturniir lastele. VK Janika lasterühm Diamonds võitis kuldmedali 17,08 punktiga Bulgaaria võistkondade Akademik (15,4 p) ja Impala (15,3 p) ees.  Nädala pärast võistleb VK Janika Diamonds Tallinnas toimuvatel Eesti meistrivõistlustel ja astub üles tiitlikaitsjana. Kokku osales viis võistkonda.

VK Janika Diamonds võistkonda kuuluvad Marleen Ereline, Marleen Kääroja, Marleen Viinapuu, Anni Liis Hoop, Janika Bužin, Marian Roomet, Hanna-Liina Sukk, Keitlyn Kruus, Kristiina Retšnaja ja Brigitta Padrik. Võistkonda treenivad Grete Reimand ja Katre Unt-Lindmets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles