Piibe maantee on Tartu ja Jõgeva vahel veoautodele suletud

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piibe maantee.
Piibe maantee. Foto: Raigo Pajula.

Hiljaaegu Piibe maanteel Tabivere ja Pikkjärve vahel alanud remont tõi liikluspiiranguid, ent vihmade mõjul muutus remonditav teelõik autodele raskemini läbitavaks.

Jõgeva linna veebilehe teatel pani maanteamet tee kinni 24. aprillil Mullavere-Tabivere lõigus. Taastusremondi käigus ei ole vihmaste ilmade tõttu enam võimalik ohutut ja järjepidevat liiklust tagada, kuna teele tekkinud süvendid muutuvad liiga sügavaks, põhjendas amet.

Liiklus on ümber suunatud Kärkna – Korbatu – Maarja-Magdaleena – Kudina – Palamuse – Jõgeva marsruuti pidi. Samuti saab liigelda Painküla-Puurmani ja sealt edasi Tallinna-Tartu maantee kaudu.

Maanteeinfokeskus palus aga täpsustada, et piirang kehtib siiski veoautodele, mille registrimass on üle kaheksa tonni.

Sõiduautodele ja ühistranspordile on tee avatud. Liiklust reguleerivad foorid, täpsustas maanteeinfokeskuse osakonna juhataja Kristjan Duubas.

Samas lisas Duubas, et alates reede lõunast hakkab kehtima piirang ka sõiduautodele ning jääb kehtima eeldatavalt maikuu lõpuni. Teed võivad jätkuvalt kasutada kohalikud elanikud ja ühistransport.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles