Ussisoo avarii järel koomas olnud neiu paraneb

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupkokkupõrge ja sellele järgnenud põleng muutis Peugeot 206 vrakiks. Autost üliraskes seisundis Tartusse haiglasse viidud neiu hakkas lõpuks paranema.
Laupkokkupõrge ja sellele järgnenud põleng muutis Peugeot 206 vrakiks. Autost üliraskes seisundis Tartusse haiglasse viidud neiu hakkas lõpuks paranema. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

25. jaanuaril nelja hukkunu ja viie vigastatuga lõppenud avariist Tartu Ülikooli kliinikumi toimetatud ning ligi kaks nädalat koomas olnud 18-aastase Iirise tervis on hakanud paranema.


Neiut ravivate tohtrite sõnu edastanud kliinikumi avalikkussuhete juht Kristi Tael kinnitas Tartu Postimehele, et patsiendi ravitendents on pöördunud selgelt paranemisele ning lähemal ajal viiakse Iiris üle üldosakonda.



Kui kaua võib haiglaravi kesta, pole veel teada.



Tallinna-Tartu maanteel Ussisool juhtunud rängas avariis põrkasid kokku sõiduautod Renault Laguna ning Peugeot 206. Iiris viibis Tartu poolt Tallinnasse sõitnud Peugeot's.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles