Tartus algas kuuma asfaldi panek

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Soojenenud ilm lükkas Tartus käima teede kevadremondi kuuma asfaldiseguga, esimesed proovitööd tegi AS Põlva Teed eelmisel nädalal.

Remont algas Mõisavahe tänaval ja Kaunase puiesteel. Sel nädalal jätkuvad teetööd Kaunase puiesteel ning liiguvad edasi Soinaste tänavasse, Suurde kaarde, Kesk kaarde ja Väiksesse kaarde. Mai algul jõutakse remondiga Riia, Turu ja Vaksali tänavale, Vabaduse puiesteele ning Võru tänavale.

Eilsel istungil tunnistas linnavalitsus Puiestee tänava Narva maantee ja Lubja tänava vahelise lõigu ülekattetööde riigihanke võitjaks ASi Põlva Teed, kes pakkus töö hinnaks 69 000 eurot. Firma freesib ühes sõidusuunas üles vana katte ning korrastab äärekivid ja kõnniteekatted.

Kevadsuvel saavad uue ülekatte veel Tähe tänav Vaba–Tehase lõigus, Kalda tee Kaunase puiesteest Lammi teeni ja Kalda tee Mõisavahe–Lammi ristmik. Pindamistöid tehakse suvel Ilmatsalu tänaval Ravila–Betooni lõigus ja Betooni tänaval Ilmatsalu–Ravila lõigus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles