Päevatoimetaja:
Richard Särk
Saada vihje

«Mahlane, parajalt soolane ja kergelt terav»: Kõrvekülas krooniti parim kiluvõileib

Copy
Kõrvekülas korraldatud kiluvõileivakonkursil oli eile laud heast ja paremast lookas. Üks on selge – kohtunikud juba nälga ei jäänud.
Kõrvekülas korraldatud kiluvõileivakonkursil oli eile laud heast ja paremast lookas. Üks on selge – kohtunikud juba nälga ei jäänud. Foto: Kõrveküla maanaiste selts Miina

Kõrveküla maanaiste selts Miina korraldas päev enne vabariigi aastapäeva juba traditsiooniks saanud kiluvõileivakonkurssi. Et mullu pärjati Kõrveküla aasta küla tiitliga, võeti sel korral mõõtu ka tuttuues kategoorias – aasta küla kilupirukas.

Konkursi parima kiluvõileiva valmistas Siret Loos, tema kalakujuline amps pälvis žüriilt rohkelt kiidusõnu.

«Mahlane, parajalt soolane ja kergelt terav,» märkisid kohtunikud. «See on nii hea – oleks justkui kilu kilu peal.»

Tagasi üles