Päevatoimetaja:
Henn Uuetoa
+372 739 0300
Saada vihje

ELU ISE Kui peakoka amet muutub rusuvaks, tuleb ka omanikuks ja juhatajaks hakata

Copy
Restorani Gastronomist & Terrass eestvedaja Karl Pajussaar on oma vaba aja põiminud tööga, mis tähendab, et vahel võtab ta paar tundi endale päeva hakul, siis jälle keskel.
Restorani Gastronomist & Terrass eestvedaja Karl Pajussaar on oma vaba aja põiminud tööga, mis tähendab, et vahel võtab ta paar tundi endale päeva hakul, siis jälle keskel. Foto: Sille Annuk

Karl Pajussaar (31) pidas mõne aasta eest kokaametit palgatööna. Vahel keerulisematel päevadel tundis ta, et ei tahagi tööle minna. Nüüd on ta aga nii restorani peakokk, juhataja kui ka selle omanik ning tema tööpäevad on veel pikemad. Seda eriti just alanud «Maitsva Tartu» kuul, kuid ometi läheb ta nüüd tööle hea tujuga ja ootusärevalt.

«Mulle meeldivad väljakutsed ning et neid tekiks, tulebki üha edasi pürgida,» põhjendas Karl Pajussaar mitmel rindel rabamist. Seetõttu ongi nn restoranimaastik Pajussaare sõnul kui tema isiksuse jaoks loodud. «Restoranis on nii palju detaile, mis saavad valesti minna, ning kõike seda juhtida, sättida ja kogeda on minu jaoks nii keeruline, et ongi põnev,» sõnas ta.

Töö ja vaba aeg käsikäes

Tagasi üles