Päevatoimetaja:
Richard Särk
Saada vihje

Üle 20 restorani pakub toiduelamuste kuul taas erimenüüsid

Copy
«Maitsva Tartu» puhul pakub erimenüüd 22 toidukohta, mis on kasutavad selleks suuresti kohalikku toorainet.
«Maitsva Tartu» puhul pakub erimenüüd 22 toidukohta, mis on kasutavad selleks suuresti kohalikku toorainet. Foto: Puhka Eestis

Veebruaris toimub Tartus 11. korda toiduelamuste kuu «Maitsev Tartu». Tänavu võtab sellest osa 22 toidukohta, mis koostasid programmi jaoks kolmekäigulised erimenüüd. 

Nagu varasematelgi aastatel, pakuvad ülikoolilinna restoranid «Maitsva Tartu» ajal erimenüü roogi, mis on täis tavapäratumaid maitseid ning tõstavad esile kohalikku toorainet. Lisaks põhimenüüle on enamik restorane välja töötanud kohandatud variandi taimetoitlastele ning sobitanud erimenüüde juurde ka joogipaketid.

Veebruaris toimuva «Maitsva Tartu» ajal tulevad erimenüüga välja järgmised restoranid: Antonius, Chaplin, Crepp, Dorpat, Fii, Gastronomist, Humal, Kampus, Kolm Tilli, Lihuniku Äri, Pahad Poisid, Pazzo, Pierre, Pompei, Püssirohukelder, RP9, Spargel, Teatrikohvik, Toko, Truffe, Vilde ja Vine, Vint Veinibaar & Tapas.

Tagasi üles