Politseile vastuhakk tõi noorele naisele kriminaalkaristuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aivar Aotäht / Sakala

Tartu maakohus mõistis lõppeval nädalal kriminaalkorras süüdi noore naise, kes süüdistuse järgi hakkas politseinikele vastu, kasutades nende suhtes nii füüsilist vägivalda kui ka solvavaid väljendeid.

Kohus karistas 1984. aastal sündinud Kristinat avalikku korda kaitsva ametiisiku ründamises ja solvamises ja määras talle kokkuleppemenetluse käigus kolmekuulise tingimisi vangistuse kolmeaastase katseajaga. Sundrahaks ja riigi õigusabikulude katteks tuleb naisel tasuda kokku ligi 500 eurot.

Süüdistuse järgi tekkis purjus Kristinal mullu 22. detsembri hommikul Tartus Pepleri tänaval asuvas ühiselamus konflikt teda korrale kutsuma tulnud politseikonstaabliga. Naine virutas korrakaitsjale jalaga põlve piirkonda, põhjustades kannatanule füüsilist valu.

Kui korrakaitsjad hakkasid agressiivset naist patrullautosse paigutama, kasutas ta politseinike aadressil ebatsensuurseid väljendeid, alandades kannatanute au ja väärikust ning politseiniku elukutset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles