Päevatoimetaja:
Richard Särk
Saada vihje

Eestlaste joomisharjumused sunnivad auhinnatud napsitootja kolima

Copy
Kümme aastat tagasi siidri valmistamisega alustanud Peninuki Distillery OÜ keskendub nüüd kangemale kraamile, millega loodab ka piiri taha jõuda, ütles ettevõtte tegevjuht Margus Punga.
Kümme aastat tagasi siidri valmistamisega alustanud Peninuki Distillery OÜ keskendub nüüd kangemale kraamile, millega loodab ka piiri taha jõuda, ütles ettevõtte tegevjuht Margus Punga. Foto: Sille Annuk

Emajõelinnas Aparaaditehases on juba aastaid kanget alkoholi tootnud OÜ Peninuki Distillery, mis muu hulgas on valmistanud ka esimese kodumaise rummi.

Napside tootmist ei võta mehed tööna, vaid peavad seda pigem hobiks, mida nad teevad oma põhitöö kõrvalt, mistap on hingega valmistatud joogid auhindu noppinud.

Kümme aastat tagasi siidri tootmisest alguse saanud Peninuki on lahjadest jookidest loobunud ning keskendub nüüd džinni, viina, rummi ja likööri tootmisele.

Tagasi üles