Kas vaksali pagasiaida lagunev korsten ohustab rongireisijaid?

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaksali kõrval asuva vana pagasiaida katuselt ähvardavad perroonil olijaid laguneva korstna kivid.
Vaksali kõrval asuva vana pagasiaida katuselt ähvardavad perroonil olijaid laguneva korstna kivid. Foto: Kristjan Teedema

Tallinna–Tartu rongireisijad leiavad, et Tartu vaksali kõrval asuva vana pagasiaida lagunev korsten on ohtlik, sest just selle maja ees peatub rongi esimene vagun. Kas Tartu menetlusteenistus on probleemist teadlik?

Vastab Tartu linnavalitsuse menetlusteenistuse juhataja Imbi Kivi: Meile ei ole selle korstna kohta kaebust esitatud. Andsime informatsiooni edasi arhitektuuri ja ehituse osakonna järelevalveteenistusele, kes läheb kontrollima.

Kas kontrollkäigul vaksali pagasiaida juurde tuvastasite ohtliku olukorra?

Vastab arhitektuuri ja ehituse osakonna järelevalveteenistuse vanemspetsialist Eduard Alaver: Midagi väga hullu seal ei olnud ja lahtised kivid inimesi ohustada ei tohiks. Võtsime ühendust maja omanikuga, kelleks on üks Pärnu firma, ning juhtisime tähelepanu, et lahtised tellised tuleb eemaldada. Firma esindaja lubas küsimuse lahendada.

Kõige parem lahendus oleks, kui omanik korstna uuesti üles ehitaks. Ent me ei saa omanikku selleks kohustada.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles