Päevatoimetaja:
Jens Raavik
(+372) 739 0371

Proovisõit: uued ringlusrattad on kergemad, aga kas ka ohutumad?

Copy
Uut linnaratta mudelit proovinud Tartu Postimehe ajakirjanikul Jens Raavikul uuele rattale rohkem etteheiteid polnud, kui vaid tõsiasi, et mantliga sõites jääb sadula all paiknev tagatuli varjatuks.
Uut linnaratta mudelit proovinud Tartu Postimehe ajakirjanikul Jens Raavikul uuele rattale rohkem etteheiteid polnud, kui vaid tõsiasi, et mantliga sõites jääb sadula all paiknev tagatuli varjatuks. Foto: Sille Annuk

Tartu linnavalitsus tellis firmalt Better Than Driving kümme uut elektrilist jalgratast, mis jäävad linlastele kasutada nagu senisegki ringlusrattad. Kuid kas uued rattad tartlastele ka kõlbavad või lüüakse käed mõne muu tootjaga, otsustatakse umbes aasta pärast.

Seniks on kõik kümme elektriratast Taaralinnas katsetada ning linnavalitsus ootab tagasisidet nende kasutajailt, sest on teisigi tootjaid, kelle rattaid aasta jooksul järele proovida ja tulevikus kaupa teha.

Tartu Postimees sai teha Tallinnas tegutseva kodumaise ettevõte OÜ Better Than Driving elektriveloga proovisõidu, mille kestel selgusid esmased plussid ja miinused.

Tagasi üles