Päevatoimetaja:
Emily Lieberg

Vargad rüüstasid ühe ööga kaks autot

Copy
Täna hommikul avastas Anne tänaval parkinud Škoda Octavia omanik, et öösel on sisse löödud sõiduki aken. Lisaks vandaalitsemisele viisid vargad ka auto aku.
Täna hommikul avastas Anne tänaval parkinud Škoda Octavia omanik, et öösel on sisse löödud sõiduki aken. Lisaks vandaalitsemisele viisid vargad ka auto aku. Foto: Lugeja foto

Teisipäeva hommikul kella kaheksa paiku avastas Annelinnas Anne tänaval elav tudeng, et tema Škoda Octavia juhipoolne aken on sisse löödud ning auto aku varastatud. Ta polnud ainus kannatanu, politsei sai sarnasest juhtumist teate ka lähedal asuvalt Põhja puiesteelt. 

«See oli suur šokk, see on mu esimene auto,» meenutas tudeng hommikust ehmatust. «Ime on see, et midagi muud kaduma ei läinud. Autos oli tegelikult ka teisi väärtuslikke esemeid, kuid vargad võtsid ainult aku.»

Tudeng teatas juhtunust politsele ja pöördus seejärel lähedal asuvasse Anne Maximasse, et uurida turvakaamera salvestiste kohta. Toidupoes aga selgus, et sealse kaamera vaateväli ta autoni ei ulatu.

Tagasi üles