Päevatoimetaja:
Jens Raavik
(+372) 739 0371

Lähte spordihoone laieneb, koolimaja jääb ootele

Copy
Lähte spordihoones saavad tänavu seinad värvitud ja akustikapaneelid lakke, järgmiseks õppeaastaks peaks olema ka jõusaal valmis.
Lähte spordihoones saavad tänavu seinad värvitud ja akustikapaneelid lakke, järgmiseks õppeaastaks peaks olema ka jõusaal valmis. Foto: Margus Ansu

Tartu valla Lähte ühisgümnaasium ootab juba pikka aega uue hoone ehitust, kuid praegu tuleb leppida vaid spordihoone värskenduskuuriga, mis loodetakse valmis saada uueks õppeaastaks.

Lähte ühisgümnaasiumi spordihoone ümberehitus- ja laiendustööd algavad tõenäoliselt uuel aastal, et juba järgmise õppeaasta alguses saaks seda kasutada, sõnas Tartu vallavanem Jarno Laur.

«Kindlasti tuleb spordihoonesse jõusaal, millest on seal siiani puudust tuntud. Selleks tuleb juba olemasolevat hoonet laiendada paarisaja ruutmeetri võrra, sest praegustesse ruumidesse jõusaal ära ei mahuks,» selgitas Laur. «Päeval oleks jõusaal koolipere kasutada, pärastlõunal spordikoolidele ning õhtul ülejäänud kogukonnale, et väikse tasu eest saaksid kohalikud seal oma trennid ära teha, nii nagu näiteks praegu Kõrvekülas.»

Tagasi üles